Best druk in je eentje

In de afgelopen vier weken heb ik twee grote klussen tegelijk gedaan. Heerlijk om te doen, maar het vroeg wel wat extra denkvermogen. Bij Savills in het vastgoed ondersteunde ik twee accountmanagers en bij PostNL was ik assistent van een HR-adviseur die hulp nodig had bij een sollicitatieprocedure. Verder liepen mijn vaste klussen ook nog door.

 

Zo ging ik de ene dag naar Amsterdam en de andere dag naar Den Haag. ‘s Morgens opletten, dat je de juiste laptop bij je stak en bij de Coentunnel even 2x nadenken welke kant je die ochtend op wilde. Onderweg goed de gedachten ordenen, zodat je meteen aan de slag kon. Ik houd er niet van om bij de ene opdrachtgever de telefoon te moeten beantwoorden voor de andere, dus rond ik de meeste klussen – indien mogelijk – op de dag zelf dan ook volledig af. In de avonduren pakte ik de laptop voor de volgende dag nog even. Kijken of ik vast wat e-mails weg kon werken, zodat ik de dag erna schoon voor was. Op zaterdag reed ik naar Lelystad of Apeldoorn om mijn drie vaste opdrachtgevers van dienst te zijn. Best druk in je eentje, maar (achteraf gezien) prima te doen. De opdracht bij PostNL is inmiddels afgerond en voorlopig blijf ik nog even bij Savills aan de gang.

 

Mijn opdrachtgevers waren overigens op de hoogte van deze combi-job. Ik heb met allen goed overleg gehad, me flexibel opgesteld en de werktijden en -dagen met elkaar afgestemd. Deadlines werden ruim gehaald en ik heb niemand teleur hoeven stellen. Als mijn opdrachten het toelaten, doe ik het zo weer!

 

Vanzelfsprekend zaten er ook een paar nadelen aan. ‘s Avonds behoorlijk moe m’n mandje in, het weer zat niet mee waardoor het druk was op de weg en er slecht zicht was. Door het laatste ben ik er nu wel achter, dat ik hard toe ben aan een bril. Voor zowel veraf als dichtbij. Het zal een multifocale moeten worden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.